Open House and Conferences

Virtual Parent-Teacher Conferences will be 4-7pm on Thursday, November 5. 

This will be a cross between an open-house night and traditional Parent Teacher conferences.  We will begin with a short "webinar" at 4:00 to welcome you with the Counselors and Administration, then send you off to Zoom with your teachers for ~15 minutes each.  The webinar link will remain open for the entire 3 hours so that if you have trouble you can always come and ask the Counselors or Admin. (just like our in-house conferences)  Our students are working on a very special-edition Falcon Report to close the evening.  More information to follow!

Zoom Webinar link: https://rsd400.zoom.us/j/88551784558?pwd=UkdFM3FtVFZiYm1LeDMyaUZXV1hodz09

 

Time

Duration

Welcoming Comments

4:00-4:15

15 Minutes

1st Period

4:20-4:35

15 Minutes

2nd Period

4:40-4:55

15 Minutes

3rd Period

5:00-5:15

15 Minutes

4th Period

5:20-5:35

15 Minutes

5th Period

5:40-5:55

15 Minutes

6th Period

6:00-6:15

15 Minutes

0-Hour

6:20-6:35

15 Minutes

"What it means to be a Falcon Family" Video from Falcon Report

6:40-6:50

10 Minutes

PT Conferences